Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Jufka me Mish te Grire

Perberesit:

  • 450 Mish i Grire
  • 1 Qepe Mesatare, e Grire
  • 1 Spec Mesatar, I Grire
  • 3 Jufka te pa Ziera
  • 2 1/2 Filxhan Uje
  • 450 ml Salce Domate
  • Kerpurdha te Prera

Pergatitja:

 1) Ne nje tigan te thelle gatuani mishin e grire, qepen dhe specin ne temperature mesatare, per rreth 8 deri ne 10 minuta, duke i perzier derisa mishi te gatuhet i teri.

2) Me pas, shtoni te gjithe perberesit e tjere. Te ngrohen deri sa te marrin vale, dhe perziejni vazhdimisht.

3) Ulni temperaturen, dhe lerini te ziejne dhe per 10 deri ne 12 minuta ose deri sa jufka te zbutet.

BLINI TE GJITHA PRODUKTET QE JU NEVOJITEN PER KETE RECETE