Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Rrepa të bardhë me Majdanoz

Përbersit:
  • 500 gr Rrepa të bardhë me gjethe
  • 2 Lugë gjelle gjalpë pa kripur
  • 2 Qepë te njoma
  • 2 Luge gjelle majdanoz i fresket i grirë
  • Kripë
  • Piper

Përgatitja:

  • Heqim lekuren e rrepes dhe e presim ne dy pjese ose ne kubike sipas deshires.
  • Në një tigan shkrijmë gjalpin në nxehtesi mesatare dhe hedhim qepën e njomët të grirë dhe e trazojmë për 3-4 minuta.
  • Më pas hedhim rrepat bashkë me gjethet, në tigan dhe shtojme pak uje e mbulojmë me kapak dhe e lejmë për 5 minuta.
  • Heqim kapakun shtojmë erzat kripën dhe piperin i trazojmë derisa rrepat të jene zbutur.
  • Në momentin që janë gati për tu shërbyer shtojmë dhe majdanozin e grirë.

 

BLINI TE GJITHA PRODUKTET QE JU NEVOJITEN PER KETE RECETE