Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Supe me jufka

Pergatitja:

  • 500 gr Jufka Dibre
  • 1 lugë gjelle vaj ulliri
  • 2 thelpinj hudhër,
  • 1 qepë e grirë,
  • 2 karrota,
  • Kercell selinoje,
  • 2 gjethe dafine
  • Majdanoz
  • 1 lugë gjelle koncentrat natyral ushqimor

Përgatitja:

  1. Nxehni vajin në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare shtoni hudhër dhe qepë trazojeni për 2 minuta.
  2. Shtoni karrotat, selinone, dafinen dhe koncentratin ushqimor lerini të skuqen për 2 minuta. Shtoni ujë të nxehtë dhe hidhni jufkat në tenxhere. Lereni të zjejnë për 10 minuta.Shtoni kripë dhe piper dhe shërbejeni.